Dirty Old Town er årets helårsarrangør!

Arrangør-Norge har bestemt at Dirty Old Town (DOT) er årets helårsarrangør 2023! Det er bare helt sykt stas.

NKA: Dirty Old Town er årets helårsarrangør!
Dirty Old Town er kåret til Årets helårsarrangør 2023. Foto: Torstein Lund Sperstad/Oclin.

I tillegg til festivalen Ravnedalen Live, bidrar vi til mer enn 150 konserter og arrangementer gjennom året på diverse scener i Kristiansand.  

Tusen takk til publikum som kommer på konsert fra januar til desember, til verdens beste crew, til alle artistene vi jobber med, til våre vidunderlige samarbeidspartnere, til Norske Kulturarrangører (NKA) og til alle arrangører som har stemt oss frem!

Nyaling Saidy Kiil i NKA ga oss prisen i forkant av en utsolgt Highasakite-konsert på KRS Live – for en kveld. 

– Jeg ble helt sjokkert, men på en positiv måte, sier medeier Jan Kenneth Transeth om prisen. 

Kollegapris fra NKA

Dirty Old Town er kåret til Årets helårsarrangør 2023. F.v. Mira Svartnes Thorsen, Rachel Ann Lewis og Jan Kenneth Transeth fra Ravnedalen Live. Nyaling Saidy Kiil delte ut prisen på vegne av Norske Kulturarrangører. Foto: Torstein Lund Sperstad/Oclin.
Dirty Old Town er kåret til Årets helårsarrangør 2023. F.v. Mira Svartnes Thorsen, Rachel Ann Lewis og Jan Kenneth Transeth fra Ravnedalen Live. Nyaling Saidy Kiil delte ut prisen på vegne av Norske Kulturarrangører. Foto: Torstein Lund Sperstad/Oclin.

Kiil i NKA trakk frem DOTs innsats for å skape møteplasser, bygge et rikt kulturliv og vårt fokus på et bærekraftig kulturliv, da hun delte ut prisen.

– Det at prisen kommer fra Norske Kulturarrangører og at det er arrangørkollegaer som har stemt oss frem gjør at prisen henger ekstra høyt, fortsetter Transeth.

Årets helårsarrangør får miljøpris!

I tillegg til dette fikk medeier og festivalsjef på Ravnedalen Live, Mira Svartnes Thorsen, Kristiansands miljøpris kort tid etterpå. 

«Vinneren av Kristiansands Miljøpris har et varmt engasjement for miljøfokus og bærekraft for byen, folk, kulturliv og næringsliv. Kandidaten er ledende i landet innen bærekraftige og klimavennlige arrangementer, og har jobbet mye for mer miljøansvarlighet», står det blant annet i juryens begrunnelse. 

Vi opplever altså et aldri så lite prisdryss. Det gir oss motivasjon til å fortsette arbeidet vårt mot et mer levende by og et mer bærekraftig kulturliv og samfunn.

Les mer om miljøprisen, og vårt bærekraftsarbeid her. 

Om prisen årets helårsarrangør

Norske Kulturarrangører (NKA) har siden 2001 delt ut kollegapriser til dyktige arrangører i medlemsmassen. Arrangører nominerer seg selv og fem finalister i hver kategori plukkes deretter ut av en fagjury. Til slutt er det arrangørbransjen selv som stemmer frem hvem som skal gå seirende ut.

Dirty Old Town var nominert i kategorien Årets helårsarrangør samme med Tou, Terminalen Byscene, Riksscenen og Det Norske Studentsamfund.